Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Δεσποινίς ετών 29 και κάτι ψιλά

ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ...


Να μην ξεχάσω να συγχαρώ (έστω από δω) την Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη!
(Ήμουνα στα χιόνια, στην αυλή, στην Ζαγορά, Θεοφανία μου, όταν άκουσα την διαφήμιση στο Άλτερ!)
Μόνο εσύ ξέρεις πόσο χάρηκα!
Συγχαρητήρια και πάντα εμπνεύσεις!
Θα τα πούμε!...
Ως τότε... να μου φιλήσεις τον μπαμπά!
Όκευ;

Πρώτη έκδοση, εδώ!ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ

Γιώτα Ο Αντωνάκης! Είπαμε πως το σεξ μαζί του είναι όπως το σιδέρωμα... γίνεται κάθε Σάββατο και είναι αδύνατο να το γλιτώσω. Η μόνη μας συζήτηση είναι για λεφτά, για τα παιδιά και το μενού της ημέρας, ό,τι ακριβώς δηλαδή αναφέρω και στη μαμά Ανδρονίκη. Ευτυχώς δεν είμαι αναγκασμένη να κάνω και σεξ μαζί της κάθε Σάββατο. Σ' αυτό τουλάχιστον τη γλίτωσα!

Τζένη Η μητέρα ήθελε να με δει δικηγόρο, γιατρό, «διπλωμάτη, βρε αδελφέ, θα το αντέξω». Το πρώτο ελαφρύ εγκεφαλικό το έπαθε όταν αρνήθηκα να δώσω στο πανεπιστήμιο και αποφάσισα να γίνω αεροσυνοδός. Το δεύτερο, πιο βαρύ, το έπαθε όταν τα έφτιαξα μ' ένα χορευτή! Εγώ όμως το έπαθα όταν δεν κατάφερα να μπω σε αεροδρόμιο ούτε για να κουβαλάω βαλίτσες.

Μυρτώ Πρέπει να διαλέξω για ποιον θα πάω φυλακή... Για τον αναίσθητο γλοιώδη προϊστάμενό μου ή για την επί τρία συνεχή χρόνια ταλαιπωρία μου ονόματι «Νίκος»; Αν φτάσω στο σημείο να γίνω πανελλήνια είδηση και υπόδικος σε μια από τις εξαιρετικά, ομολογουμένως, ευάερες και ευήλιες φυλακές αυτής της χώρας, να το έχω ευχαριστηθεί τουλάχιστον...

Ρούλης Ο Γιαννάκης! Που να μη σώσει, πάλι εξαφανισμένος είναι! Τι θα κάνω πια η έρημη; Τρία χρόνια μαζί και ακόμη να παραδεχτεί ότι του αρέσουν οι άντρες. Όχι, του αρέσει η Κλόντια Σίφερ, αλλά επειδή μένει μακριά, βολεύεται μ' εμένα. Λίγο φιλότιμο να είχε, τώρα θα έψαχνα για νυφικό...

Μια παρέα, τέσσερα γενέθλια, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Λίγο πριν από τα τριάντα ανακαλύπτουν με τρόμο ότι τίποτε απ' ότι ονειρεύτηκαν στα δεκαπέντε τους δεν έγινε πραγματικότητα και αποφασίζουν να κάνουν τη δική τους -ξεχωριστή για τον καθένα- επανάσταση, μια ανάσα πριν από την οριστική τους είσοδο στον εφιαλτικό κόσμο... των ενηλίκων.


© 2000-2010 E-SHOP.GR Α.Ε.

Συγγραφέας: ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ
Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Εκδοτικός Οίκος: ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Σελίδες:340
Ημερομηνία Έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Διαστάσεις:21Χ19
ISBN:978-960-691-639-7
Τιμή: 14.26 € + 0.64 € 4.5% ΦΠΑ = 14.9 € -10% = 13.41