Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Πραγματική βιβλιοπαρουσίαση!








Οι φωτογραφίες είναι απ’ την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μαμαλούκα
"Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα" την Τετάρτη στις 13 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στην Αθήνα. (Πανεπιστημίου 37)
Στον λίγο χρόνο που είχα κατάφερα να είμαι κι εγώ εκεί.
Το βιβλίο παρουσίασαν οι:
Αύγουστος Κορτώ, συγγραφέας
Αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής.

4 σχόλια:

  1. n.ago
    Μας σύστησαν ή εγώ δεν θυμάμαι; Είχε πολύ κόσμο κι εγώ παθαίνω τρακ όταν βρίσκομαι δίπλα σε σημαντικά πρόσωπα, όπως είναι κάποιοι συγγραφείς που θαυμάζω, π.χ Ελένη Γκίκα! Ήταν και μπλόγγερ και πολύ το χάρηκα! Μόνο που φοβόμουν πως μύριζα χλωρίνη απ' την γενική που είχα στο σπίτι της κόρης μου, ότι δεν είχα καθαρίσει καλά τις μπογιές που έβαψα το μπάνιο της, ήμουν πολύ κουρασμένη, αγχωμένη και βιαστική να τα προλάβω όλα σε δυο μέρες.
    Έφυγα γρήγορα και στην πορεία με πρόλαβαν τα κακά μαντάτα του βιβλίου μου και άλλα!
    Ελπίζω n.ago μια άλλη φορά να γνωριστούμε όλοι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη, για να είμαι ειλικρινής, τότε δεν σε γνώριζα πολύ. Είχα επισκεφθεί κάποιες φορές το μπλογκ σου, τότε με το άλεφ! Είχα αγοράσει ήδη το βιβλίο σου και περίμενε στην ουρά, όπως τώρα περιμένουν και κάποια άλλα! Άλλα στο χωριό και άλλα εδώ. Μου δόθηκε τελικά η ευκαιρία να το διαβάσω στο Βόλο, γιατί στο χωριό δεν καταφέρνω να μείνω στιγμή μόνη μου. Γι΄αυτό άργησα και τόσο πολύ να το διαβάσω.
    Εκείνη τη μέρα δεν ήξερα για την παρουσίαση, είχες όμως γερό "δόλωμα" που μ' έκανε να βάλλω φτερά στα πόδια και να τρέξω! Το δόλωμα δεν ήταν άλλη απ' την Ελένη Γκίκα! Από κει και πέρα, γνώρισα κι εσένα καλύτερα, έμαθα για το βιβλίο σου πριν το διαβάσω και πήρες άξια την θέση που σου αξίζει και τον τίτλο των συγγραφέων που θα θαυμάζω στο μέλλον, μαζί με την Ελένη, σε ένα άλλο είδος όμως, άγνωστο για μένα!
    Που σημαίνει, εκεί κατέχεις την πρωτιά!
    Καλή συνέχεια Δημήτρη και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!
    Τώρα ζηλεύω την νέα παρουσίαση στην Κέρκυρα που δε μπορώ να είμαι εκεί, αλλά σας εύχομαι να είναι η καλύτερη όλων, που θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή